Nyári Kálmán nagykoncert!

Nyári Kálmán 25 éves zenei pályafutása során Magyarországon kívül számos külföldi országban szórakoztatta a nagyérdeműt: Amerika (Los Angeles, Las Vegas) Kanada, Kazahsztán is megismerhette zenei munkásságát.

Magyarországon – sok más helyen kívül, hogy csak a legnagyobbakat említsük fellépései színhelye volt a: New York Palota (Boscolo Budapest), Sinatra Bar, Hilton Budapest, Symbol és a Corinthia Grand Hotel Budapest is.
Három saját lemezzel büszkélkedhet: Szabad a szívem a Fain együttessel közreműködve, Hallgasd hát az én dalom, Szólj csak rám. 
25 éves zenei munkásságának megünnepléseként vágyott arra, hogy egy olyan nagykoncerttel mutatkozhasson be a nagyközönségnek, ahol szimfonikus zenekarral játszik együtt.
Saját dalain kívül, amelyek nemcsak szívhez szóló, szerelmes dalok, de családias légkört is teremtenek, megidézi a latin zene sztárja Luis Miguel slágereit, valamint a magyar könnyűzene nagyjainak -köztük Máté Péter, Cserháti Zsuzsa és Kovács Kati- feldolgozásait adja elő.
Közreműködik: Bangó Margit, Kossuth-díjas énekesnő, Takács Nikolas, a Finucci Bros Quartet , valamint a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar. 

Sok szeretettel várunk mindenkit 2018. Szeptember 22-én este 20 órától a Stefánia Palotába!

Jegyrendelés: https://www.jegy.hu/program/nyari-kalman-nagykoncert-94543/457173